Workshop

Välkommen på workshop:

grupputveckling för grupper i förändring med två av Oxy Groups grupputvecklingsproffs

Det är en stor utmaning för chefer att jobba med gruppdynamiken under förändringsprocesser. Nu är vi mitt i den största förändringen på länge – vi har ett nytt normalt att förhålla oss till. Ta hjälp av proffs på förändring och grupputveckling för att få grupper på banan!

Fredagen den 26 mars kl 11:00 – 12:30 får du ta del av Oxy Groups Sanna Balsviks & Vickie Peolins klokskap i en digital workshop som ger en försmak av vad vi kan göra för organisationer med behov av grupputveckling. Vi tar upp orsaker till att grupper inte fungerar optimalt såsom förändringsmotstånd och gruppdynamik. Våra föreläsare inom grupputveckling pratar även om det viktiga utvecklande ledarskapet i förändring.

 

Det är avgörande för lönsamhet och välmående att samarbetet i grupper snabbt utvecklas till att fungera väl. Det kan vara klokt att ta stöd från externa perspektiv, kompetenser och erfarenheter av många omorganisationer och grupputvecklingsuppdrag.

Sanna & Vickie har en unik kombination av kompetenser och erfarenheter av att driva grupper i förändring mot välmående, effektivitet och hållbar framgång. Vi hjälper er att få till riktigt bra team som jobbar effektivt tillsammans oavsett vilka utmaningar de ställs inför. 

 

Tid: Fredag 26 mars i 11.00-12.30
Var: Digitalt, Zoom
Investering: 499 kr per person exkl. moms.
Större grupp/vill ha specialanpassning: Kontakta oss så ordnar vi en anpassad workshop för just er.

  • Instagram - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

© 2020-2021 VitalKompetens 
created by Awesome media