Aktuellt

En kopp hälsa

Är du VD, i ledande befattning, HR-specialist eller har personalansvar? Önskar du att din arbetsplats ska bli mer hälsosam, hållbar och lönsam?

Skulle du vilja få fördjupad kunskap, få fler insikter, dela med dig av dina egna erfarenheter och bli inspirerad kring HUR vi kan lyckas med detta?

 

I så fall är En kopp hälsa något för dig!

 

Jag bjuder in till ett antal frukostar under året och tar fram ett tema, en dialogfråga, ett intressant forskningsresultat, en successtory eller liknande som vi utgår från. Ett kortare teoripass kring temat inleder jag med vid varje tillfälle.

 

Teman såsom; Hälsoekonomi, Arbetsengagemang, Gränslöst arbetsliv, Sjuknärvaro, Friskvårdsaktiviteter, Hälsofrämjande medarbetarsamtal och Stresshantering, men även önskade teman från er naturligtvis.

 

Min önskan är att vi tillsammans bidrar med våra erfarenheter, vi reflekterar och diskuterar och delar med oss av egna goda exempel. Jag hoppas att vi ska kunna lämna varje frukost med ny kraft och energi att putta in på respektive arbetsplats.

 

Du anmäler dig till de frukostar du önskar vara med på och betalar endast för din egen frukost.

 

Jag vill gärna i detta värdeskapande forum - En kopp hälsa - bidra med övriga kostnader, min tid, min erfarenhet och min kompetens.

Jag brinner nämligen för att vi ska må bra på jobbet och jag hoppas att du vill dela min passion!

OBS! Under våren 2021 genomför vi våra frukostar via Zoom. Max 20 deltagare per gång. Dessutom ändrar vi till torsdagar!

 

Varmt välkommen till En kopp hälsa!

tomoko-uji-lU7edrONeqk-unsplash.jpg

Våra frukostteman - vi genomför våra frukostar via Zoom

18/2 Hälsofrämjande Ledarskap

 

Hur kan vi leda med och för hälsa?

Hur kan jag som ledare i min yrkesroll bli hållbar över tid och vad kan jag göra för att skapa hälsa ut i min arbetsgrupp?

Ett hälsofrämjande ledarskap är proaktivt och lägger sitt fokus på att bygga på det som redan fungerar!

Friskfaktorer och framgångsfaktorer – om att vattna det vi vill ska växa!

Detta är vårt tema den 18/2.

6/5 Sluta motivera dina medarbetare!

 

Som ledare är det lätt att försöka motivera sina medarbetare och kan många gånger dessutom bli förvånad över att jag inte lyckas!

Många ledare blir trötta av att agera ”pepp-general” hela dagarna och det är precis det vi ska sluta göra!

Vi pratar om motivation, varför vi ska sluta försöka motivera andra och hur vi istället kan göra för att skapa förutsättningar för min omgivning att bli och förbli motiverade!

 

Detta är vårt tema den 6/5.

Under hösten 2021 tar En kopp hälsa paus - vi återkommer med nya datum inför 2022 senare. Håll utkik!

 
 
en-kopp-hälsa.jpg