top of page

Tjänst

Hälsofrämjande ledarskap

Hälsofrämjande ledarskap, insatser och uppdrag kan genomföras på olika sätt, helt beroende på era behov, önskemål och förutsättningar.

Jag arbetar löpande som konsult och partner till er i de frågor ni behöver hjälp inom, jag utbildar i format om allt från halvdag och uppåt, jag föreläser vid inspirationsdagar, kompetensutvecklingsdagar, mässor och konferenser.
 

Tillväxt skapas av friska medarbetare! 
Kontakta mig gärna för mer information kring mitt utbildningsupplägg.

Exempel på insatser kan vara:

Hälsofrämjande ledarskap
En ledare ska kunna skapa förutsättningar för en god arbetshälsa hos sina medarbetare samtidigt som det är oerhört viktigt att själv må bra, vara hållbar långsiktigt och föregå med gott exempel kring hälsofrämjande beteenden. Det är de två spåren utbildningen har; dels fokuserar vi på hur du i din ledarroll kan få dina medarbetare att må bra och dels tittar vi på vad ledaren själv behöver för egen hållbar ledarhälsa.

Vi utgår från den arbetsvardag, de förutsättningar och behov som finns och utbildar konkret kring HUR man gör i praktiken för att direkt kunna förankra och få effekt i sin egen arbetsgrupp.

Vickie är en ledstjärna inom ledarskapsutveckling och hållbara organisationer. Jag kan varmt rekommendera henne om du vill förbättra, förändra, förflytta och utveckla din organisation. Så mycket energi, välvilja och klokskap!

Malin Emilson

HR Business Partner  
E.ON

Om ni letar efter en ledarskapskonsult till er organisation behöver ni inte leta längre. Vickie är det självklara valet för mig när det gäller frågor om medarbetarskap, ledarskap och en hållbar arbetshälsa.​

Katja Hofgren
Din Projektbyrå AB

Image by Dylan Gillis
bottom of page