top of page
främjande-tjänster-vitalkompetens

Främjande
TJÄNSTER

Här ser ni de främjande tjänster som jag erbjuder här på VitalKompetens. Önskar ni att få utbildning för att få hållbara arbetsplatser där hälsa, produktivitet, frisknärvaro och lönsamhet är prio?

 

Då har ni kommit rätt.

Ett hälsostrategiskt dynamiskt arbete leder till ökad produktivitet, effektivitet, frisknärvaro, engagemang och ökat välmående.

Att ha frisk, effektiv, glad och engagerad personal är en av de största tillgångar ett företag kan ha. Hälsa, hållbarhet och lönsamhet!

Insatser vars mål är att skapa friska hållbara arbetsplatser utifrån ett salutogent förhållningssätt. Det innebär att företagets ledare behöver mer utbildning för att personalen ska må bra. Här ser ni några av de utbildningar som vi tillhanda håller.

Tillväxt skapas av friska medarbetare!

Frågan är HUR vi kan arbeta för att få till en stark och sund företagskultur på våra arbetsplatser? Hur får vi företagets vision att bli till konkreta beteenden? Hur får vi medarbetare att göra som vi har kommit överens om och som går i harmoni med det företaget vill stå för? Hur kan vi få en stark kultur att hjälpa oss att främja hälsa ute på våra arbetsplatser?

Jag hjälper er att gå från vision till verklighet!

Medarbetarskap utgörs av de förhållningssätt och beteendemönster som en medarbetare uppvisar i sitt arbete för att genomföra sina arbetsuppgifter, för att interagera och samverka med sina arbetskamrater och för att vara en del av och representera den organisation som är hans eller hennes arbetsgivare.

Jag är UGL-handledare för Försvarsmakten och Försvarshögskolan.
Dessutom är jag även UL-handledare och utbildad i Utvecklande ledarskap via Försvarshögskolan.

Hör av dig för mer information!

Bärbar dator
bottom of page