sjö

Vad som händer hos oss 

AKTUELLT

Här kan du läsa lite om vad som händer här hos VitalKompetens. Det kan vara aktuella kurser eller utbildningar, poddar eller annat nyttigt som ger hälsofrämjande arbetsplatser som vi tycker är viktigt att dela med oss av.

Nyhetsbrev

Alla har ju en önskan att få dela med sig av inspiration, lärdomar, erbjudanden, aktuell forskning som berör, tips & tricks av olika slag...och så även jag. Det känns alltid gott att få dela med sig av det som hjärtat är fullt av och en del av detta vill jag kunna ge dig lite mer riktat.

Mitt nyhetsbrev vill jag ska vara givande för dig att läsa och inte enbart innehålla ”sälj” av olika slag.
Jag vill att det ska inspirera, ge dig kunskap, få dig att reflektera och ge dig konkreta tips - allt för ett hållbart arbetsliv!

Varmt välkommen till mitt nyhetsbrev!

Image by Joanna Kosinska

workshop

Det är en stor utmaning för chefer att jobba med gruppdynamiken under förändringsprocesser. Nu är vi mitt i den största förändringen på länge – vi har ett nytt normalt att förhålla oss till. Ta hjälp av proffs på förändring och grupputveckling för att få grupper på banan!

Fredagen den 26 mars kl 11:00 – 12:30 får du ta del av Oxy Groups Sanna Balsviks & Vickie Peolins klokskap i en digital workshop som ger en försmak av vad vi kan göra för organisationer med behov av grupputveckling. Vi tar upp orsaker till att grupper inte fungerar optimalt såsom förändringsmotstånd och gruppdynamik. Våra föreläsare inom grupputveckling pratar även om det viktiga utvecklande ledarskapet i förändring.  

Det är avgörande för lönsamhet och välmående att samarbetet i grupper snabbt utvecklas till att fungera väl. Det kan vara klokt att ta stöd från externa perspektiv, kompetenser och erfarenheter av många omorganisationer och grupputvecklingsuppdrag.

Sanna & Vickie har en unik kombination av kompetenser och erfarenheter av att driva grupper i förändring mot välmående, effektivitet och hållbar framgång. Vi hjälper er att få till riktigt bra team som jobbar effektivt tillsammans oavsett vilka utmaningar de ställs inför. 

Tid: Fredag 26 mars i 11.00-12.30
Var: Digitalt, Zoom
Investering: 499 kr per person exkl. moms.
Större grupp/vill ha specialanpassning: Kontakta oss så ordnar vi en anpassad utbildning för just er.

 

Image by alexandra lammerink

En kopp hälsa!

Är du VD, i ledande befattning, HR-specialist eller har personalansvar?

Önskar du att din arbetsplats ska bli mer hälsosam, hållbar och lönsam?

Skulle du vilja få fördjupad kunskap, få fler insikter, dela med dig av dina egna erfarenheter och bli inspirerad kring HUR vi kan lyckas med detta?

 

I så fall är En kopp hälsa något för dig!

Kost för prestation - IFK Kristianstad

Samarbete med IFK Kristianstad

Vickie har varit kostansvarig i IFK Kristianstads sedan 2014 och är en del av det lagets medicinska team. Vickie ansvarar för allt som har med grabbarnas mat att göra – vad, när och hur de behöver äta för maximal prestation. Från 2020 är Vickie utbildningsansvarig.

Må bättre psykiskt

En podd i samarbete med Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Många i dagens samhälle mår inte bra och många vill inte heller tala om problemet. Det vill vi!

 

I podden pratar vi varningssignaler och vart man vänder sig om man behöver stöd. Vi tar också upp chefens ansvar och pratar om hur den fysiska hälsan påverkar den psykiska.

#tryggatillsammans

Jag samarbetar med några andra bolag så som Oxy group och Breathemedtech.

White Structure
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

© 2020-2021 VitalKompetens 
created by Awesome media