aktuellt - Vitalkompetens

Vad som händer hos oss 

AKTUELLT

Här kan du läsa lite om vad som händer här hos VitalKompetens. Det kan vara aktuella kurser eller utbildningar, poddar eller annat nyttigt som ger hälsofrämjande arbetsplatser som vi tycker är viktigt att dela med oss av.

vitalkompetens

Uppdrag Hälsofrämjande arbete
 

När vi började att planera för en ny chefsintroduktion blev vi snabbt varse om att chefshälsa och ett hållbart ledarskap var en viktig pusselbit.

Att förstå uppdraget, vår styrmodell och det tillitsbaserade ledarskapet som vi efterfrågar knyts ihop i tanken om ett hållbart ledarskap.

vitalkompetens.jpg

För att lyckas förflytta organisationer och företag måste man ha en färdriktning som är tydlig för alla, men också kunskap, resurser och motivation att arbeta mot målet. 

De fyra byggstenarna RIKTNING, KUNSKAP, MÖJLIGHETER och MOTIVATION är grundläggande för att få en framgångsrik verksamhet med en frisk och nöjd personal. 

Vi tror att vi genom att nyttja våra synergier kan hjälpa dig att hitta dina. Nu växlar vi upp tillsammans! Vill du veta mer? 

2.jpg

Artikel med tema Hälsofrämjande arbeten

Lena Göstasson, VD och chefscoach på Arbetslivspartner Företagshälsa och Vickie Peolin, hälsostrateg på Vitalkompetens samarbetar kring utbildningar inom hållbar ledarhälsa.

 

Tillsammans har de skapat en utbildning för att ge ledare verktyg i sin roll att utveckla en god och hållbar ledarhälsa. Här kan ni läsa de viktiga delarna i deras arbete i målet att skapa ett hållbart arbetsliv.

 
Skriva brev

Alla har ju en önskan att få dela med sig av inspiration, lärdomar, erbjudanden, aktuell forskning som berör, tips & tricks av olika slag...och så även jag. Det känns alltid gott att få dela med sig av det som hjärtat är fullt av och en del av detta vill jag kunna ge dig lite mer riktat.

 

Mitt nyhetsbrev vill jag ska vara givande för dig att läsa och inte enbart innehålla ”sälj” av olika slag.Jag vill att det ska inspirera, ge dig kunskap, få dig att reflektera och ge dig konkreta tips - allt för ett hållbart arbetsliv!

 

Varmt välkommen till mitt nyhetsbrev!

Bilradio

Jag hörs i Radio Kristianstad P4 med jämna mellanrum där jag sedan flera år tillbaka
varit deras Hälsoexpert!

Ett uppdrag som är fantastiskt roligt och där jag ges möjlighet att svara på lyssnarfrågor, diskutera relevanta ämnen inom hälsa och plocka upp aktuell forskning inom mina expertområden!

➙Radio Kristianstad: https://sverigesradio.se/default.aspx?programid=101

➙Radio Kristianstad förmiddag: https://sverigesradio.se/formiddagip4kristianstad

pioner

En podd i samarbete med Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad.

Många i dagens samhälle mår inte bra och många vill inte heller tala om problemet. Det vill vi!

 

I podden pratar vi varningssignaler och vart man vänder sig om man behöver stöd. Vi tar också upp chefens ansvar och pratar om hur den fysiska hälsan påverkar den psykiska.

#tryggatillsammans

 
 
 
Höga femmor

Ensam är inte stark! Klart jag har samarbetspartners!